hitta likasinnade

föräldrar nära dig

KOMMER SOMMAREN 2020

JAG vill veta när          släpps!
Vill du bli en av de första som får använda appen och dessutom få en rabattkod på 50% hos Posterkid.se?
Skriv då upp dig på vår email-lista nedan.

Foto: Våra vänner från Najell

FAQ

VAD ÄR BEJ?

bej är en app som hjälper dig att hitta likasinnade föräldrar i ditt område och som är i liknande stadier i sitt föräldraskap. 

 

Kanske är du föräldraledig och vill träffa en annan förälder att gå till lekplatsen med;

eller så går du igenom en jobbig period i ditt föräldraskap och behöver någon att prata med; du kanske är gravid men har ingen i din närhet du kan dela denna upplevelse med; eller så vill du hitta nya kompisar till ditt barn - för de här och andra situationer är bej en plats för dig.

HUR FUNGERAR DET?

Det är superenkelt! Du skapar ett konto, antingen genom Facebook eller genom email. Efter detta vill vi skicka en kod till dig per SMS för att dubbelkolla så att du är du. I slutändan är din och ditt/dina barns säkerhet det viktigaste för oss. 

 

Fyll först i lite grundläggande information om dig och ditt/dina barn (upp till 8 år). Detta hjälper oss att matcha dig med andra föräldrar. Efter detta har du möjlighet att skapa en egen profil där du kan berätta om vem du är.

Du behöver självklart inte skriva någonting du inte är bekväm med att dela. 

 

Fyll sedan i vem du skulle vilja få kontakt med - du kan fylla i ålder, kön (både för en annan förälder och barn) - och det maximala avståndet från där du befinner dig. Målet är att bej ska visa dig de personer som matchar dina val och du kan sen skicka en meddelandeförfrågan och börja skapa nya kontakter!

david

“Under min föräldraledighet upptäckte jag hur viktigt det är att ha andra föräldrar att umgås med. bej hade verkligen underlättat sökandet efter nya vänner för både mig och mina barn.”

hanna

"Jag upplevde en ensamhet under min föräldraledighet och saknade att kunna diskutera barnrelaterade frågor med någon, som exempelvis amning eller för att inte tala om alla ”tusen” faser som barnet går igenom. bej är en perfekt plats för detta!"

henrik

“Ibland kan föräldraledigheten kännas enformig och därför hade det varit schysst att hitta föräldrar i samma situation.”

TEAM

hanna

JAKOBSSON ENEBERG

tim

SCHULZ

anna

daniel

SCHULZ

TOVESSON

fredrik

SIEMUND

Företagsrådgivare 

Talesperson för bej

Tvåbarnsmamma

Ekonomichef

Marknadschef

Utvecklingsansvarig

Utvecklingsansvarig

kontakt

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
 
 
 

© 2020 bej. Alla rättigheter förbehålles     

info@getbej.com   •   Scheelevägen 15, 22370 Lund